Szwajcaria i Austria wspolnie zorganizuja finaly pilkarskich mistrzostw Europy w 2008 roku - taka decyzje podjal w czwartek Komitet Wykonawczy Europejskiej Unii Pilkarskiej.
Kazdy z tych krajow desygnowal cztery miasta, gdzie odbeda sie mecze finalow ME. W Szwajcarii beda to Bazylea, Berno, Genewa i Zurych, w Austrii - Wieden, Innsbruck, Klagenfurt i Salzburg. Najslynniejsze stadiony w tych krajach to obiekty Ernsta Happela w Wiedniu, Tivoli w Innsbrucku i St.Jakob Park w Bazylei. W planach jest wybudowanie kilku nowych obiektow.
moj komentarz:
juz bieram pieniadze, mam nadzieje, ze nasza ekipa narodowa sie zalapie na te mistrzostwa.dobre polaczenie, blisko, mam w Bazylei bliskich.jade!!
Strona 1 z 1
Austria ze Szwajcaria zorganizuja ME 2008
Napisano 13-12-2002 - 17:06
dobra strona: calkiem blisko
zla strona: i co ze blisko i tak nie bedzie naszej reprezentacji, jesli nie wezma sie porzadnie do roboty....
zla strona: i co ze blisko i tak nie bedzie naszej reprezentacji, jesli nie wezma sie porzadnie do roboty....
Napisano 13-12-2002 - 19:02
marudzisz i zamulasz, skad wiesz,ze nas niebedzie, poczakaj i nie kracz.
przyjdzie moment gdy sie dowiemy czy awansowalismy to bendziesz piknikowac:)
przyjdzie moment gdy sie dowiemy czy awansowalismy to bendziesz piknikowac:)
Napisano 14-12-2002 - 22:14
okay, to za 5 lat, moze jak wejdziemy do UE, to cos sie zmieni w naszej pilce??????????????????????????????? mam taka nadzieje........
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1