Strona 1 z 1
Pierwsza miesiaczka Kiedy to nadejdzie.?
Napisano 27-10-2008 - 17:58
Hej . Mam problem bo nie wiem kiedy dostanę okres ..
... Wiem ze lepiej nie miec . ale nie wiem jakie bedą objawy niektorzy mowia ze to juz niedlugo . Moja mama dostala jak miala 16 lat . A ja mam niecale 14 . Piersi rosna od okoolo 1,5 roku i ten okropny sluz juz mam 2 lata .Ale caly czas mi sie zmienia . Raz jest obfity a raz prawie jak wcale . teraz jet go duzo .
. teraz bardzo pzretluszczaja mi sie wlosy i szybko się poce .Wlosy łonowe mam pod pachami nie ,ale mam bole dolnej czesci brzucha (tam gdzie jajniki) co jakis czas i one sa bardzo mocne . Wtedy tak zle sie czuje ... I ostatnio bardzo mnie wszystko denerwuje . I czesto kloce sie z mama .. ;/ .? Czy to objawy cos oznaczaja .?
Napisano 27-10-2008 - 20:41
Użytkownik TooOlcia dnia 27-10-2008, 17:58 napisał
Czy to objawy cos oznaczaja .?
Owszem. Najprawdopodobniej to, że następna będzie pewnie miesiączka.
Użytkownik TooOlcia dnia 27-10-2008, 17:58 napisał
Mam problem bo nie wiem kiedy dostanę okres ..
Rozumiem, że to problem, ale - przepraszam - byłaś u ginekologa czy u wróżki z magiczną kulą?
Użytkownik quee edytował ten post 27-10-2008 - 20:42
Napisano 28-06-2009 - 21:52
Nie ma w tym nic dziwnego.To objawy pierwszej miesiączki,tak wiem to zaskoczenie
Jednak gdybyś miała jakieś podejrzenia i wątpliwości,to idź do ginekologa.On zawsze ci pomoże:)
Jednak gdybyś miała jakieś podejrzenia i wątpliwości,to idź do ginekologa.On zawsze ci pomoże:)
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1