a Co Wy o tym sadzicie ?
Strona 1 z 1
Bramkarz Polskiej reprezentacji
Napisano 28-10-2004 - 19:45
JAk uwazacie , wedlug mnie powinien bronic Majdan... podajcie swoich bramkarzy... wg mnie Dudek po kontuzji (dostal w twarz) juz nie jest taki pewny siebie i siepo prostu zaczyna bacwychodzicdo pilki rzucac sie tak jak kiedys, nie gra juz tak ofensywnie ... Maidan z kolei zaczyna wchodzicna wyzyny swojej kariery pilkarskiej i wlasnie jemu dalbym szanse .... takie jest moje zdjanie
a Co Wy o tym sadzicie ?
a Co Wy o tym sadzicie ?
Napisano 19-03-2005 - 23:06
Majdan niezle broni
ale z doswiadczeniu duzo mu brakuje do Dudka
w kazdym razie na pewno bym stawial Majdana przed Borucem
ale z doswiadczeniu duzo mu brakuje do Dudka
w kazdym razie na pewno bym stawial Majdana przed Borucem
Napisano 20-03-2005 - 10:43
Radek poslubil Dorote
Na wiosne w polskiej ekstraklasie bedziemy ogladac nie tylko piekne bramki, ale i sliczne kobiety. Nasi ligowcy przyciagaja na trybuny i spragnionych pilki kibicow, i dziewczyny z pierwszych stron gazet. Na pewno znow bedzie glosno o slynnej parze Dorota Rabczewska - Radoslaw Majdan.
Bramkarz Wisly Krakow cieszy sie nie tylko z tego powodu, ze liga zaczyna grac. - Jeszcze nigdy nie bylem tak szczesliwy. Nie tylko dlatego, ze rusza liga, ale przede wszystkim dlatego, ze wzialem slub! - cieszy sie Radek. - W ubiegly weekend poslubilem moja ukochana Dorote. [::wiecej::]
mysle ze Radzio jest teraz zajety czyms innym
Na wiosne w polskiej ekstraklasie bedziemy ogladac nie tylko piekne bramki, ale i sliczne kobiety. Nasi ligowcy przyciagaja na trybuny i spragnionych pilki kibicow, i dziewczyny z pierwszych stron gazet. Na pewno znow bedzie glosno o slynnej parze Dorota Rabczewska - Radoslaw Majdan.
Bramkarz Wisly Krakow cieszy sie nie tylko z tego powodu, ze liga zaczyna grac. - Jeszcze nigdy nie bylem tak szczesliwy. Nie tylko dlatego, ze rusza liga, ale przede wszystkim dlatego, ze wzialem slub! - cieszy sie Radek. - W ubiegly weekend poslubilem moja ukochana Dorote. [::wiecej::]
mysle ze Radzio jest teraz zajety czyms innym
Napisano 11-08-2005 - 16:46
Osobiscie stawialbym na Boruca. Brakuje mu troche doswiadczenia, ale nadrabia ambicja.
Napisano 11-08-2005 - 23:33
Cytat
majdan w rzadnym wypadku
chyba powinno byc "majdan rzadny wypadku" ale nie wiem, co to mialby oznaczac...
Napisano 11-08-2005 - 23:38
Hehehe Szfenks niezle
Mnie sie zdaje, ze Majdan rzadny wypadku, w ktorym by sie Boruc i reszta ladnie uZadzili
Napisano 12-08-2005 - 08:33
Mimo tego ze jestem fanem Wisly to Majdan do reprezentacji rzeczywiscie sie nie nadaje, bo po pierwsze jest juz za stary ( po co nam bramkarz na rok czy dwa), a poza tym Majdanowi jednak troche brakuje do Boruca czy Dudka
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1